Akademik Gelişim Takip  Komisyonu

Akademik Gelişim Takip Komisyonu

Akademik Gelişim Takip  Komisyonu

Okul idaremiz tarafından sene başında öğrencilerin akademik gelişimlerini takip etmek için branş öğretmenlerimizden oluşan Akademik Gelişim ve Başarı Takip komisyonu kuruldu. Komisyon tarafından yıllık plan hazırlandı.

yıllık plan doğrultusunda her ay yapılan deneme sınavlarının sonuçları analiz edildi.

Soru her branş için soru çözüm saatleri belirlendi. Böylece Öğrencilerin Çözemedikleri soruları, çözmek için ilgili branş öğretmenine daha kolay ulaşması sağlandı.

Sonuçlar diğer zümre ve branş öğretmenleriyle paylaşıldı.

eksikler birlikte tespit edildi ve tamamlanması için önlemler alındı.

18.06.2023 107

Akademik Gelişim Takip  Komisyonu

Sonuçlar diğer zümre ve branş öğretmenleriyle paylaşıldı.

eksikler birlikte tespit edildi ve tamamlanması için önlemler alındı.

18-06-202317-06-202317-06-202309-04-2023